襄阳好工作

找回密码
 立即注册
搜索
热搜: 活动 交友 discuz
查看: 23|回复: 1

https://www.facebook.com/StopwattUS

[复制链接]

1

主题

0

回帖

5

积分

新手上路

Rank: 1

积分
5
发表于 2026-8-12 18:52:55 | 显示全部楼层 |阅读模式
回复

使用道具 举报

0

主题

1

回帖

6

积分

新手上路

Rank: 1

积分
6
发表于 2026-8-12 21:13:52 | 显示全部楼层

888starz

Obstawiam u nich od jakichs czterech miechow, glownie po pracy. Wpadlem na to z jakiegos watku na forum, szukalem wtedy miejsca, ktore przyjmuje zlotowki, a nie ciagle przewalutowanie. Nie powiem — na poczatku patrzylem na to krzywo, bo w sieci pelno podobnych budek.

Sloty to w sumie to, po co tam siedze. Siedzi tam kilka tysiecy gier, choc badzmy szczerzy polowy nikt nigdy nie odpali. Ja siedze glownie na Pragmatic Play — Sweet Bonanza umie niezle zaskoczyc, a poza tym lubie Book of Dead. Znajdziesz tez NetEnt, Yggdrasil i Big Time Gaming, wiec naprawde jest w czym grzebac. Ostatnio coraz czesciej wchodze na stoly na zywo — Evolution i widac roznice, krupierzy po angielsku, ale czasem trafiaja sie polskie stoly, a takie Crazy Time to juz w ogole cyrk, ale wciaga.

Pakiet na start to 100% do pierwszego depozytu plus jakies 30 free spinow, tylko obrot x40 to nie jest bajka i trzeba sie w to wkrecic na spokojnie. Byl tez jakis kod bez depozytu, ale to sie zmienia co chwile, wiec najlepiej sprawdzic obecne promki na 888starz bet zanim sie w cos wpakujesz. Minimalna wplata jest niska — wchodzilem od jakichs 20 zl.

Zakladanie konta zajela mi jakies dwie minuty, gorzej z weryfikacja — zeszlo ze dwa dni, ale przy pierwszej wyplacie i tak trzeba to zrobic wszedzie. Kase wyciagalem trzy razy: e-portfel wpadl tego samego dnia, karta szla dwa dni robocze, a przez krypto leci najsprawniej — praktycznie od reki. Maja tez Neteller, Mastercard i kilka lokalnych opcji.

To, co mnie realnie wkurza: support reaguje w miare szybko, tyle ze po polsku bywa roznie i trzeba czasem powtorzyc pytanie. Apka na Androida smiga bez zarzutu, tylko ze wazy swoje. Licencja to Curacao, wiec kazdy niech sobie sam ten temat przemysli, bo to nie jest lokalna licencja. Poki co gram dalej, ale trzymam to na zdrowy rozsadek.
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

Archiver|手机版|小黑屋|襄阳好工作

GMT+8, 2026-8-26 00:52 , Processed in 0.038505 second(s), 18 queries .